Ihanaa, tänään pääsee taas Hakoniemeen <3

Jatkis on siis jatkoripari, jonne tulee porukkaa kaikilta kesän leireiltä. Meidän leiriltä oli isoset mukaan laskettuina ilmottautunut 17! Mahtavaa!

Eilen juttelin pitkästä aikaa erään vanhan ystävän kanssa. Tuli tosi iloinen mieli ja tämän päivän olen vain hymyillyt :) ei pienet takaiskutkaan haittaa, kun sai sydäntään vähän purkaa. Sunnuntaina tämä ystävä tulee auttamaan Saimin kynsien leikkuussa, kun se on ollut meille ongelma.

Kävin äsken ostamassa itselleni kanasalaatin Maxmealista (lempiruokaani<3). Pettymys oli suuri, kun sain todeta että salaatti oli eilistä. Salaatinpalat oli nihkeitä ja pehmoisia ja kanakin oli vähän erikoisen makuista. Söin kuitenkin, koska kerrankin mulla oli nälkä, pitkästä aikaa.

En tiedä mikä nyt on ollut, mutta viikkoon ei ole maistunut ruoka lainkaan. Ei vaan tule syötyä riittävästi. No, ehkä se tästä :)

Vielä olisi klo 13:20 yksi oppitunti koululla. Nää perjantait on koulun kannalta niin tosi mukavia: aamulla 75min venäjää, sitten kaks vaparia (kolme ja puoli tuntia) ja sitten vielä 75min yhteiskuntaoppia. Kiinnostus on VALTAVA.